X

Finnish FI / Finland
Radio-ohjattavat tuotteet
Pienoismallit (koottavat)
Rakennustarvikkeet
Maalit ja maalaustarvikkeet
Muut tuotteet
Lahjavinkit
Artikkelit
    




RC-autojen vuokrausehdot


Sopimusehdot RC-autojen Vuokraukselle

1. Vuokrauksen kesto ja aikataulu
Vuokrausjakso kattaa perjantain, lauantain ja sunnuntain. RC-auto lähetetään asiakkaalle keskiviikkona, ja sen arvioitu saapumisaika on torstai tai viimeistään perjantai.
Asiakas noutaa RC-auton sovitusta noutopisteestä perjantaina ja palauttaa sen asiakaspalautuksena viimeistään maanantaina.
Vaikka RC-auto olisi saapunut noudettavaksi jo torstaina, asiakas saa noutaa tuotteen vasta perjantaina jolloin vuokrausaika alkaa.

2. RC-auton käyttö ja vastuu
Vuokrauksen aikana asiakas on vastuussa RC-auton asianmukaisesta käytöstä ja huolellisuudesta.
Mikäli RC-auto vahingoittuu tai rikkoutuu asiakkaan käytön seurauksena, asiakas on vastuussa aiheutuneista vahingoista.
Vahingoittuneen RC-auton varaosista veloitetaan asiakkaalta aiheutuneiden kustannusten mukaan. Asiakkaalta ei veloiteta työosuutta varaosien vaihtamisesta tai korjauksista, ellei näytetä, että asiakas on aiheuttanut vahinkoa huolimattomalla tai välinpitämättömällä käytöllä. Autot ovat testattuja ja huollettuja, ja ne ovat laadukkaita Traxxas-merkkisiä autoja. Jos asiakas saa auton hajalle vuokrausaikana, Hobbylinnalla ei ole velvollisuutta palauttaa rahoja käyttämättömästä vuokrausajasta.

RC-auton mukana toimitetaan muutamia yleisimpiä varaosia. Asiakas saa vaihtaa rikkoutuneen varaosan tilalle uuden, mutta hänen velvollisuutensa on tilata rikkoutunut osa verkkokaupastamme toimitustavalla ”liitetään aikaisempaan tilaukseen”.

Vuokraajan tulee käyttää vuokraamaansa tuotetta vastuullisesti ja mukana tulleita ohjeita noudattaen. 

3. Palautus ja lisämaksut
RC-auto tulee palauttaa Matkahuollon noutopisteeseen asiakaspalautuksena viikonlopun jälkeisenä maanantaina.
Mikäli asiakas ei palauta RC-autoa ajoissa, veloitamme 25 € /auto lisämaksun jokaiselta ylimääräiseltä vuorokaudelta, kunnes auto on palautettu.

4. Vuokrauksen vahvistaminen
Ostamalla RC-auton vuokrauksen verkkokaupastamme asiakas hyväksyy nämä sopimusehdot. Vuokraus on sitova ja ehtoihin sitoutuminen astuu voimaan ostohetkellä. 

5. Peruutukset ja muutokset
Vuokrauksen peruutukset tulee tehdä vähintään 48 tuntia ennen RC-auton lähetystä keskiviikkona. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % vuokraushinnasta.

6. Ylivoimainen este
Emme ole vastuussa vuokrauksen viivästymisestä tai peruuntumisesta, mikäli syynä on ylivoimainen este, kuten luonnonmullistukset, lakot, kuljetusongelmat tai muut ennalta arvaamattomat olosuhteet. Jos Matkahuolto kadottaa lähetyksen tai se ei ehdi ajoissa vastaanottajalle, vuokrauksesta pyydetty maksu palautetaan asiakkaalle.

7. Riitojen ratkaisu ja sovellettava laki
Sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riitatilanteet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli sovintoon ei päästä, riita käsitellään toimivaltaisessa suomalaisessa tuomioistuimessa.

Hyväksyn ehdot
Hyväksymällä nämä sopimusehdot verkkokaupassamme asiakas sitoutuu noudattamaan yllä mainittuja ehtoja RC-auton vuokrauksen aikana.

maksutavat